Om oss

krona

Så började det....

Efter många år i dentalbranschen där vi har sett marknadens svängningar föddes tanken på ett export-/importföretag under 2005. Kontakter togs med ledande laboratorier runt om i världen och idén började ta form och struktur när vi hittade ett väl fungerande laboratorium i Kina som vi besökt och fått förtroende för.

... vi blev mer engagerade.....

Under våren 2006 var allting klappat och klart med strukturen och alla avtal. Nu var det dags att köra igång! Redan under första sommaren växte verksamheten otroligt och vi fick anställa mer personal för att kunna hålla god service till er alla. Hösten 2008 innebar ett nytt lyft för verksamheten när vi anställde en egen protestekniker som kan göra snabba basningar/lagningar och tillsättningar åt er.

... och här är vi nu!

Åren går fort! Nu har vi under sex år hjälpt många tandläkare och patienter med att få välgjorda arbeten till mycket låga priser. Vi har växt ur våra lokaler och flyttade under våren 2013 till John Ericssons väg, ABC-husen i Malmö. Här huserar vi nu och finns tillgängliga för era arbeten och telefonsamtal varenda arbetsdag under året. Välkomna att kontakta oss!

// Personalen på GQL